De ce gradinita si cresa ” Iepurasul cel Istet ” ?

Primii cinci ani din viata copilului tau sunt baza de dezvoltare pentru tot parcursul vietii. Gandeste- te la comportamentul social, dezvoltarea limbajului, experiente cu mediul inconjurator si exprimarea creativitatii. Ne dorim sa ajutam copiii in a-si dezvolta increderea in sine si in a adopta o atitudine pozitiva, deschisa. Sigur esti deacord, ca un copil increzator este mai bine pregatit sa asimileze cunostintele si competentele necesare, pentru a se integra mai tarziu in societate.

de-ce-cresa-si-gradinita-iepurasul-cel-istetGradinita si cresa ” Iepurasul cel Istet ” este locul perfect unde copilul tau se va juca si va invata!

Aflata intr-o cladire frumoasa, spatioasa si mobilata special pentru a acoperi nevoile copiilor, gradinita si cresa asigura fiecarui copil conditii unice si individuale pentru a se dezvolta in armonie. Suntem de parere ca fiecare copil este unic si lucram individual cu el in stransa legatura cu parintii. Atat zonele de joaca cat si zonele de educatie sunt adaptate fiecarei varste in parte. Spatiul interior cat si cel exterior, sunt special concepute pentru a hrani imaginatia si dezvoltarea continua a copiilor nostri. La gradinita si cresa ” Iepurasul cel Istet ” incurajam dezvoltarea copiilor prin organizarea de ore muzicale, educatie fizica si limbi straine pe parcursul intregii saptamani. Aceste programe speciale sunt incluse in programa scolara, realizate si recomandate de specialisti in educatia copiilor.

Pentru ca apreciem educatia si dezvoltarea de calitate a copiilor, avem aceleasi asteptari de la educatorii nostri. Fiecare educator este licentiat si are experienta in invatamant.

Gradinita si cresa ” Iepurasul cel Istet ” este dedicata in a creste dorinta copiilor de a se dezvolta si de a invata, prin cultivarea curiozitatii si competentelor de rezolvare a problemelor pro-eficient, intr-un cadru de asistenta, incurajare si distractie.

Familia are un rol foarte important in educatia copilului si de aceea gradinita incurajeaza partenerialul cu membrii ei, schimbul de informatii, astfel incat sa ne asiguram impreuna ca oferim copiilor cel mai bun start posibil in viata.

Curiosi sa ne cunoastem?
Programeaza o vizita la Gradinita si Cresa Iepurasul cel Istet aici.